Houtverkoop Domein De Bever: 10 maart

Op 10 maart vindt er een openbare houtverkoop plaats. In totaal gaan er 17 loten van divers loofhout met een totaal volume van 179 m² onder de hamer. Het hout is afkomstig van de kapwerken op het domein die kaderen binnen de inrichtingswerken van de stad Hamont-Achel in samenwerking met het Regionaal Landschap Lage Kempen. Tijdens de eerste fase van deze werken werden de bomen rondom de vijver grotendeels gekapt.

Samen met het Agentschap voor Natuur en Bos zal de stad het vrijgekomen hout verkopen aan de bevolking. De bomen zijn reeds geveld en de loten bestaan uit gestapelde stammen met een lengte van plusminus 2,5 meter. Bovendien zijn de loten goed bereikbaar met de aanhangwagen. Geïnteresseerden kunnen de catalogus en voorwaarden afhalen op het stadhuis of hier inkijken.

De houtverkoop start om 11u in de horecazaak De Bever.

Voor meer inlichtingen kan je terecht bij boswachter Pat Schuurmans: 0479/79.93.65.

Recente berichten