Help een naam bedenken voor het nieuwe belevingspad!

Aan domein De Bever wordt later dit jaar een gloednieuw belevingspad van maar liefst 2 km lang aangelegd, dat naast een aantal educatieve elementen ook heel wat speeltuigen zal bevatten. Het droge voetenpad, het uitkijktorentje met uitzicht over de bessenplantage en het trekschuitje over de vijver zijn daar slechts enkele voorbeelden van.

Zoals bij alle geboortes, heeft ook het belevingspad een naam nodig. Heb jij toffe ideeën? Stuur je voorstel dan in voor 2 mei via www.hamont-achel.be/debever.

Uit alle inzendingen maakt een vakjury een selectie van 3 namen. In een volgende fase kan iedereen stemmen op één van de 3 overgebleven opties. Hou daarvoor zeker het gemeentelijk infoboblad "De Belleman" van juni in de gaten… en alvast bedankt voor je inzending!

Recente berichten