Stem op jouw favoriete naam voor het belevingspad


Nadat inwoners van Hamont-Achel en bezoekers van domein De Bever de voorbije maanden de kans kregen om hun ideeën in te dienen, kan je nu eenmaal online stemmen op 1 van de 3 overgebleven namen. Uit de 154 unieke voorstellen die binnenkwamen, maakte een vakjury* een strenge selectie. Na heel wat onderling overleg en meerdere stemmingsronden kozen zij voor:

  • Het Beverspoor

  • De Belever

  • Het Beverpad

Het belevingspad op domein De Bever zal dus vernoemd worden naar één van bovenstaande opties. Heb jij een voorkeur voor een bepaalde naam en wil je je stem laten gelden? Klik dan hier en geef voor 1 juli 2018 je keuze aan ons door. De optie met de meeste stemmen zal gebruikt als officiële benaming van het gloednieuwe belevingspad.

*De vakjury bestond uit een vertegenwoordiging van het Regionaal Landschap Lage Kempen, Galandart, horecazaak De Bever, sterrenwacht De Noorderkroon, Natuurgids Natuurpunt, Natuurgids Werkgoep Isis, Blauwe Bessen Jan Janssen en stad Hamont-Achel

Recente berichten